Nieuws

 

 

Nieuwsberichten en blogs

 

Wat zijn de ontwikkelingen van wegenbouw markt

Wat zijn de ontwikkelingen van de wegenbouwmarkt Innovatie neemt in belang toe. De Rabobank verwacht dat de sector over vijf tot tien jaar haar innovatieve vermogen heeft geëtaleerd in samenwerkingsverbanden en minder belang zal hechten aan prijszetting. Middelgrote...

Lees meer

Glasvezel vs Staal

   Glasvezel Diameter tolerantie 0,1 mm +/- Dichtheid 1900 - 2000 kg/m3 Vezelvolume inhoud 70% vezels Treksterkte 1000 Mpa E-Modulus 50 Gpa Corrosie bestendig Ja Gewicht 1900 mg Milieu Hogere treksterkte 600 - 1600 N/mm2 Chloride en fosfaat bestendig Ja...

Lees meer

Wat is de CO2-prestatieladder

Wat is de CO2 prestatieladder? De CO2-Prestatieladder is hét duurzaamheidsinstrument van Nederland dat organisaties en overheden helpt bij het reduceren van CO2 en kosten. Binnen de bedrijfsvoering, in projecten én in de keten. De Ladder wordt als...

Lees meer

Veel ervaring in wegenbouw

Ons team zit al meer dan 60 jaar in het vak. Onze eigen ervaringen zijn verwerkt in de glasvezel deuvels en glasvezel koppelstaven. Lichter, makkelijker en CO2 vriendelijker te werk gaan. Medewerkers zullen niet meer terug willen naar de traditionele deuvels. 

Hoge kwaliteit deuvels en koppelstaven

Wij staan achter onze producten. Hoge kwaliteit glasvezel deuvels en glasvezel ankerstaven voor in de wegenbouw binnen één dag geleverd! Bekijk de specificaties van de producten op pagina glasvezel deuvels of glasvezel ankerstaven.

Duurzame wegenbouw deuvels

Duurzaamheid is al belangrijk en dit zal de komende jaren alleen nog maar belangrijker worden. Onze deuvels en koppelstaven zijn duurzamer en Co2 vriendelijker dan de traditionele ijzeren deuvels. 

Lichtere deuvels en ankerstaven

Het vinden en tevreden houden van medewerkers in de wegenbouw is een lastige klus. Om hun werk zo makkelijk mogelijk te maken, zijn deze glasvezel deuvels lichter en met een hogere treksterkte. 

Verstuur een bericht

Ontstaan Fiber Dowels

Fiber Dowels is ontstaan vanuit de vraag naar duurzame, lichte en sterke deuvels voor in de wegenbouw. Vervolgens zijn we ook aan de slag gegaan met glasvezel ankerstaven. Verschillende maten en diameters zijn op verzoek mogelijk.

Glasvezel vs Staal

  • 4 Keer lichter

  • Goedkoper in transport

  • Geen corrosie mogelijk

  • Hogere treksterkte

  • Langere levensduur

 

Offerte aanvraag