Glasvezel Koppelstaven

 

 

Direct bestellen

Wat is een koppelstaaf / ankerstaaf

“Een koppelstaaf is een staaf van geprofileerd betonstaal of glasvezel die in een betonverharding wordt aangebracht. Koppelstaven of ankerstaven worden aangebracht ter hoogte van een langsvoeg. Koppelstaven worden in betonverhardingen aangebracht om uiteendrijven van de platen, bijvoorbeeld door temperatuurvariaties, te voorkomen. De geprofileerde staven zijn hechtend aangebracht en verbinden zo de platen in de betonverharding en brengen trekkrachten over. 

 

 

  Veel meer betalen voor glasvezel deuvels of glasvezel ankerstaven is verleden tijd!

  Glasvezel koppelstaven of ankerstaven

  De Nederlandse bouw markt noemt het koppelstaven, de Belgische bouw markt heeft het de naam ankerstaven gegeven. Kortom 2 benamingen voor hetzelfde product met als doel het horizontaal uiteendrijven van de betonplaten voorkomen.

  De bouw maakt al deccenia lang gebruik van zware stalen producten. Welke niet arbovriendelijk zijn, milieuvervuilend en ook erg gevoelig voor prijswijzigingen. Fiber Dowels biedt hiervoor de oplossing. Glasvezel koppelstaven of terwijl ankerstaven die milieuvriendelijk zijn, snel te plaatsen en makkelijk in transport.  

   

   

   +31 85 48 96 160

   Glasvezel ankerstaven bestellen?
   Neem direct contact op